100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Service


Woonweb staat als de grootste online meubelwebshop van Nederland bekend om de goede service!

Wij hebben een eigen serviceafdeling welk alles op alles zet voor u als klant om alles goed te laten verlopen. Mocht er helaas toch iets mis gaan dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Een kleine mankement aan de meubels? Dat kan natuurlijk wel eens gebeuren. Onze serviceafdeling staat gelukkig voor u klaar!

Via onze online serviceformulier kunt u uw serviceaanvraag gemakkelijk indienen. Deze komt dan direct bij onze specialisten van de serviceafdeling terecht. Zij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk voor u is opgelost en dat u 100% tevreden bent. Dat is ons doel!

Op de meeste meubels geven wij 3 jaar garantie.  Op sommigen zelfs 5 jaar garantie! Een enkele uitzondering heeft 1 jaar garantie. Mocht de garantieperiode voorbij zijn en u zit toch met een probleem? Maakt u zich niet druk. Onze serviceafdeling probeert ook na de garantieperiode altijd een oplossing voor u te zoeken.

Mocht u nog vragen hebben betreffende onze service dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onze online vragenformulier.