100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Mooiste tafels | Woonweb

 

 

Aan tafel gebeurt het

 

De tafel speelt een belangrijke rol in vele huishoudens. Aan tafel eten we, ontspannen we, studeren we en lezen we. U kunt wel stellen dat we aan tafel leven. Omdat tafels een belangrijke rol in de diverse kamers in huis spelen, hebben we een uitgebreide selectie van tafels aan ons assortiment toegevoegd. Bij Woonweb bestelt u elke tafel met laagste prijs garantie. Daarnaast bezorgen we onze tafels gratis bij u thuis. Kies voor bestelgemak, kies voor Woonweb.

 

 

Salontafels

 

In de huiskamer komt u met uw gezinsleden samen om te ontspannen en daarbij staat de salontafel centraal. Rondom de salontafel staan meestal de televisie, de bank en bijvoorbeeld een of meer fauteuils. Met drankjes en hapjes op tafel is het direct gezellig en komt u tot rust in het bijzijn van familie en vrienden.

 

 

Eettafels

 

Ook eten gebeurt aan tafel. De eettafel is een paar keer per dag het centrale punt van elk huishouden. Aan deze tafel komt iedereen samen met het ontbijt en avondeten. Ook wordt de eettafel gebruikt voor studie, een goed gesprek of gezelschapsspelletjes.

 

 

Hoektafels

 

Een ongebruikt hoekje in huis wordt met een hoektafel een sfeervol hoekje. Dit soort tafels zijn erg compact en worden veel gebruikt om een mooie vaas of een beeldje op te zetten.

 

 

Sidetables

 

De smalle lange tafels langs de muur staan prachtig met wat leuke accessoires erop of een spiegel erboven. Sidetables zijn erg in opkomst de laatste jaren. Deze tafels nemen soms de functie van de traditionele schouw over.