100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Prachtige vitrinekasten in diverse maten en stijlen

 

 

Vitrinekast: mooie spullen achter glas

 

Uw mooie beeldjes of verzameling wilt u het liefst aan iedereen laten zien. Dat kan eigenlijk maar op 1 manier: in een vitrinekast. De grote glazen voorkant geeft iedereen ongehinderd uitzicht op uw mooie spulletjes. Daarnaast zijn verschillende van onze vitrinekasten voorzien van verlichting aan de binnenkant. Zo wordt uw vitrinekast de blikvanger in huis! Woonweb heeft tal van vitrinekasten in het assortiment opgenomen. Uitgevoerd in allerlei kleuren en stijlen. Ze hebben hun lage prijs gemeen, want Woonweb geeft u de laagste prijs garantie.

 

 

Gratis bij u thuis bezorgd

 

Zo’n vitrinekast is natuurlijk leuk maar hem vervoeren is een ander verhaal. Daar hebben we aan gedacht. Woonweb biedt u namelijk gratis bezorging in Nederland en België aan. U heeft dus geen omkijken naar het vervoer. Sterker nog, onze bezorgers zorgen dat de vitrinekast op zijn plaats komt te staan en ze nemen het verpakkingsmateriaal ook weer mee terug. Als onze bezorgers vertrekken, kunt u de vitrinekast direct gaan inrichten!

 

 

Laagste prijs garantie

 

Ook voor onze vitrinekasten geldt de laagste prijs garantie. We houden voortdurend in de gaten wat onze meubels bij andere leveranciers kosten. Onze prijs is altijd lager. Sterker nog, als u een vitrinekast die u bij ons koopt binnen 4 weken na aankoop ergens anders voor minder geld ziet, krijgt u van ons het verschil terug plus 30%. Zo zeker van onze zaak zijn we nou eenmaal. Als Woonweb de laagste prijs voor uw vitrinekast garandeert, dan is dat ook écht de laagste prijs.