100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Er zijn geen producten gevonden.

 

 

Ontspannen zitten in onze relaxfauteuils

 

In een relaxfauteuil ontspant u heerlijk. U zit rechtop maar kunt ook met de benen omhoog comfortabel televisie kijken of een boek lezen. Onze relaxfauteuils zijn er in verschillende uitvoeringen. U heeft onder andere de keuze uit handbediende relaxfauteuils maar ook volautomatische modellen. Welke stoel u ook kiest, het bediengemak is hoog en het zitcomfort nog hoger. Wilt u binnenkort ook op zo’n heerlijke relaxfauteuil van Woonweb zitten? Bestel dan vandaag nog! U krijgt uw relaxfauteuil gratis bezorgd en we garanderen de laagste prijs.

 

 

Verschillende standen

 

Relaxfauteuils zet u makkelijk achterover voor totale ontspanning. De relax-stand houdt het midden tussen zitten en liggen. U kunt ervoor kiezen de rugleuning naar achter te klappen en kunt ook de voetensteun omhoog zetten. Welke stand u ook kiest, in de relaxfauteuil komt u tot rust. Met een boek erbij, genietend van een lekker drankje of gewoon door tv te kijken. Veel klanten willen nooit meer anders als ze eenmaal van het gemak van een relaxfauteuil geproefd hebben.

 

 

Relaxfauteuils met laagste prijs garantie

 

Net zoals voor andere meubels geldt ook voor de relaxfauteuils uit ons assortiment de laagste prijs garantie. U vindt deze fauteuils nergens goedkoper. Als het u lukt om binnen 4 weken na aankoop uw bij ons gekochte relaxfauteuil voor minder te vinden, dan krijgt u van ons het verschil plus 30% direct terug. Bij Woonweb kopen is het voordeligst van allemaal. Ook na uw aankoop zijn we u van dienst, want we bezorgen alle meubels gratis bij u thuis.