100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Prachtige banken in diverse stijlen in leer en stof

 

 

Banken: het ultieme ontspannen

 

Op de banken kunt u ook met uw benen gestrekt zitten. Daarmee is de longchair een bank waarop u optimaal tot rust komt na bijvoorbeeld een dag hard werken. Een boek lezen, televisie kijken of een goed gesprek is bepaald geen straf op deze comfortabele banken. U koopt een banken in de opstelling van uw keuze natuurlijk bij Woonweb. We garanderen de laagste prijs en bezorgen uw nieuwe longchair helemaal gratis bij u thuis.

 

 

Duurzame stoffen, veel kleuren

 

De materialen waarvan onze longchairbanken zijn gemaakt, zijn erg duurzaam. Naast duurzaamheid hebben we ook gelet op gemak. Deze banken hebben weinig onderhoud nodig en zijn in de meeste gevallen vuilafstotend. De kleur is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Kiest u voor een opvallende felle kleur dan wordt de bank een ware blikvanger. Wilt u toch een wat rustigere kleur, bijvoorbeeld een natuurlijke tint? Dan mengt de bank zich wat meer in uw interieur. Wat uw wensen ook zijn, voor elk interieur hebben we een geschikte longchairbank.

 

 

Koop vertrouwd en voordelig

 

Bij Woonweb koopt u uw banken veilig en vertrouwd online. Bovendien krijgt u op al onze meubelen de laagste prijs garantie, want Woonweb verkoopt al haar meubels voor de scherpste prijs. Ziet u de banken die u bij ons heeft gekocht binnen 4 weken na aankoop ergens anders nog goedkoper? Dan krijgt u het verschil +30% van ons terug. Ook bezorgen doen we helemaal gratis als u in Nederland of België woont. Dat is het bestelgemak van Woonweb.