100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Prachtige woonkamers in moderne stijlen

 

 

Moderne woonkamers in strakke vormen

 

Sommige mensen zweren bij de moderne woonkamer. Vrij strakke vormen, gedurfde ontwerpen en soms afgewerkt met bijzondere materialen. Ook Woonweb heeft een ruime collectie moderne woonkamers. De complete woonkamersets bestaan uit een salontafel, dressoir, tv-kast en een eettafel. De sets zijn uit te breiden met diverse bijpassende meubels en accessoires. We hebben diverse bijpassende kasten, spiegels en muurplanken voor deze woonkamers. Modern: het is gedurfd en prachtig in elke woonkamer. Vraag direct een offerte aan. Binnen 30 minuten heeft u hem binnen.

 

 

Gelakt of in natuurlijke kleuren

 

Onze moderne woonkamers variëren in kleur en vorm. De complete woonkamers zijn er in natuurlijk kleuren maar ook afgewerkt met lak. Sommige modellen zijn helemaal uitgevoerd in hout maar we hebben ook moderne woonkamers die zijn uitgevoerd in hout in combinatie met glas of geborsteld staal. Voor werkelijk elke woonwens hebben we een moderne woonkamer. Snuffel rond in onze collectie en vind de woonkamer die bij u past. Ook diverse bijpassende accessoires vindt u in de online winkel.

 

 

Moderne woonkamers met laagste prijs garantie

 

Ook voor moderne woonkamers geldt de laagste prijs garantie van Woonweb. Onze prijzen zijn het laagst. Ziet u uw bij ons aangeschafte moderne woonkamer binnen 4 weken na aankoop ergens anders voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil + 30% direct terug. Woonweb wil er zeker van zijn dat u nooit teveel betaalt voor uw meubels. Bezorging is overigens gratis. Bestel uw nieuwe moderne woonkamer daarom online bij Woonweb.