100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

 

Woonweb de grootste online warenhuis van Nederland.

Indien uw ook belangstelling heeft voor de nieuwste collecties meubelen, banken, stoelen, kasten en alle andere soorten interieur fraaiheden, dan bent u bij Woonweb.nl op het juiste adres.

Laagtse prijs mooiste collectie

Wij gaan alle internationale beurzen af van Brussel tot New York om de mooiste meubels voor u samen te stellen. Door onze prachtige voordelige collecties zijn wij uitgegroeid tot de grootste online warenhuis van Nederland. Daarbij staan uitbreidingen naar Belgie en Duitsland ook al in de planning. U profiteert van onze grootheid doordat wij flinke voordelen kunnen behalen bij de inkoop. Door groot en exclusief in te kopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij durven u zelfs te garanderen dat u nergens in Nederland voor een lager bedrag onze aangeboden producten kunt aanschaffen.

Eigen ontwerpen

Daarbij zijn onze producten ook soms heel uniek. Onze eigen design afdeling is constant bezig om de mooiste meubelen voor uw woning te ontwerpen. Daarbij is het ook mogelijk dat u uw eigen ontwerp instuurt ter fabricage.  Onze levertijden zijn tussen de 2 en 14 weken, als we het product in onze grote magazijn in voorraad hebben kunnen we het indien gewenst al binnen 2 weken leveren. Echter indien het niet op voorraad is laten we het met spoed maken door onze leveranciers of eigen fabrieken, hierbij is de levertijd maximaal 14 weken. We laten u altijd direct weten wat de levertijd is. Daarnaast is het mogelijk om de producten alvast te bestellen maar later te laten leveren. Zo weet u wel exact wat de prijs is en ontstaat er geen hinder bij prijsverhogingen. U kunt bij het afronden van uw bestellen bij de opmerkingen venster u wensen betreffende de levertijden schrijven.

Ook in spoedgevallen kunnen wij u van dienst zijn. Bij het afronden van uw bestellen geeft u aan dat u de producten zo snel mogelijk nodig heeft, wij zullen dan alles in het werk stellen om dit te realiseren, uiteraard hoeft u hier niet extra voor te betalen.

Koop ook u meubelen online bij Woonweb.nl de grootste online warenhuis van Nederland.