100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

30 dagen retourrecht.

 

Bent u niet blij met de aanschaf, doordat het bijvoorbeeld toch niet blijkt te passen, of het is niet wat u in gedachte had. Niet getreurd bij Woonweb.nl geld op de aankoop van bijna alle goederen 30 dagen retourrecht. Dat houdt in dat u binnen 30 dagen na levering van uw aankoop het recht heeft de door u aangeschafte goederen terug te verzenden. Met deze niet goed geld terug garantie loopt u dus eigenlijk geen risico’s.

 

 

De spelregels zijn als volgt:

 

 

  • De goederen dient u vóór het tekenen van ontvangst te controleren op schade. Wij controleren zelf altijd alle goederen voor we het inladen, echter wordt van u ook verwacht dit te controleren samen met de vervoerder. Indien de goederen beschadigt blijken te zijn neemt u deze wel aan, echter dient u op de bon voor aflevering te schrijven wat de exacte schade is. Onze service afdeling zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de problemen te verhelpen.

 

  • Indien u goederen wenst terug te verzenden kunt u dit via de mail kenbaar maken. U stuurt een email naar info@woonweb.nl , hierin vermeld u de factuurnummer en de reden waarom u de goederen wilt retourneren. Hierna maken wij voor u een retouropdracht aan waarbij onze transporteur contact met u zal opnemen voor het maken van een ophaal afspraak. De kosten voor het ophalen/terugzenden zijn voor uw rekening. Door u gemonteerde goederen of goederen welke wij in uw opdracht hebben gemonteerd kunnen niet retour worden genomen. De ongemonteerde goederen dienen onverpakt te worden overhandigd aan onze vervoerder. Daarbij dient de verpakkingsmateriaal ook onbeschadigd aanwezig te zijn. Onze vervoerder zal dan de goederen inpakken. Wij nemen alleen goederen terug die onbeschadigd zijn, ongemonteerd zijn en waarvan de originele verpakking aanwezig is in onbeschadigde staat. Goederen die speciaal voor u opmaat zijn besteld of goederen die in een bepaalde uitvoering of kleur zijn besteld ( dus goederen die voor uw speciaal op bestelling zijn gemaakt) kunnen niet retour worden genomen.

 

  • Nadat de goederen bij ons terug zijn in het magazijn zullen wij binnen 14 werkdagen uiterlijk het door u betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Uitbetaling vindt alleen plaats op hetzelfde rekening nummer vanwaar de goederen zijn betaald.

 

  • Indien u niet aan bovenstaande voorwaarde voldoet betreffende verpakking en staat van de goederen, zal woonweb.nl u alsnog een voorstel doen voor het alsnog retouneren van de goederen. Hierbij kunt u denken dat reparatie kosten en verpakkingskosten bij u in rekening zullen worden gebracht.

 

  • De termijn van herroeping (aanmelden per email van retouneren) gaat in 30 dagen na het ontvangen hebben van de goederen door u.

 

 

  • De klant zal alleen de goederen dusdanig  uitpakken of gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of men de goederen wenst te houden of niet.

 

  • Vanwege het wettelijke recht tot herroeping is herroeping gratis bij Woonweb.nl