100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Alle soorten kasten. Van tv-kast tot vitrinekast en bergkast

 

 

Kasten in alle soorten en maten

 

In elk huis staan kasten want opbergruimte hebben we allemaal nodig. Via Woonweb koopt u allerlei soorten kasten in alle stijlen. Hieronder hebben we een overzicht van de belangrijkste kasten die u via ons met laagste prijs garantie koopt.

 

 

Dressoir

 

We hebben diverse dressoirs in onze collectie zitten. De langwerpige lage kasten worden vaak onder een spiegel geplaatst. Op de kast staat meestal een vaas of een bloemstuk. Een dressoir is ook een geschikte kast om bijvoorbeeld de televisie of stereo-installatie op te zetten.

 

 

Tv-kast

 

De tv-kast is speciaal voor de televisie en bijbehorende apparatuur. De kast wordt gebruikt voor de televisie, dvd-speler of videorecorder en is daarmee vaak het centrale punt in de huiskamer.

 

 

Buffetkast

 

Serviesgoed en glaswerk krijgt in de meeste huizen een plek in de buffetkast. Dit soort kasten heeft veel bergruimte, waarvan een deel van glazen deurtjes is voorzien en ook als vitrine gebruikt kan worden.

 

 

Vitrinekast

 

Mooie spullen wilt u laten zien. En daarvoor is ook een speciaal soort kast: de vitrinekast. We hebben veel soorten vitrinekasten. Naast veel glas hebben sommige modellen ook verlichting aan de binnenkant.

 

 

Bergkast

 

Onze bergkasten zijn dichte kasten die veel bergruimte bieden. Ideaal voor grote gezinnen of mensen met veel spullen. Achter de gesloten deuren van deze kasten ziet alles er netjes opgeruimd uit.

 

 

Boekenkasten

 

De kast die van oudsher in de huiskamer of studeerkamer staat is de boekenkast. Naast boeken wordt deze kast ook gebruikt voor cd’s en dvd’s. Of om er mooie spulletjes in te laten zien.