100% laagste prijs van Nederland!100% laagste prijs van Nederland!
100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!100% scherpste Offerte binnen 30 minuten!
Eigen transport service!Gratis bezorgen bij u thuis!
30 dagen retourrecht!30 dagen retourrecht!

Side tables Bij Woonweb direct online kopen

 

 

Sidetables nemen weinig ruimte in

 

Sidetables zijn die smalle tafels die tegen de muur staan. Als een soort schouw worden ze geplaatst in woonkamers, halletjes en slaapkamer. De sidetable is een leuk meubel dat weinig ruimte inneemt. Aangekleed met wat accessoires of een spiegel erboven, geeft u een lange muur een speels effect. De sidetable breekt de lange muur wat en met een paar leuke accenten op de tafel brengt u sfeer in de ruimte. Woonweb heeft een aantal trendy sidetables in diverse kleuren en stijlen in haar assortiment opgenomen. Bestel vandaag nog een sidetable voor de allerlaagste prijs!

 

 

Ideaal voor lange muren of kleine ruimtes

 

De sidetable is perfect om een lange muur wat meer uitstraling te geven. In plaats van een saaie rechte muur geeft de sidetable wat diepte. Met bijvoorbeeld een mooie spiegel erboven creëert u een bijzonder plekje in huis. Voor kleine ruimtes is de sidetable ook zeer geschikt. Doordat de tafel niet diep is, neemt hij weinig ruimte, maar geeft u wel wat opbergruimte. Het is een tafel waarmee u efficiënt gebruik maakt van de ruimte. En eerlijk is eerlijk, onze sidetables zien er ook hartstikke mooi uit. Waar u hem ook plaatst, deze sidetable zien er altijd goed uit.

 

 

Ook sidetables voor de laagste prijzen

 

Woonweb staat bekend om haar laagste prijs garantie en die geldt natuurlijk ook voor onze sidetables. Als u bij ons een sidetable koopt en u ziet hem binnen 4 weken ergens anders toch goedkoper, dan krijgt u het prijsverschil + 30% van ons terug. We durven zo ver te gaan omdat we zeker weten dat we de goedkoopste zijn. Ook betaalt u geen verborgen kosten, zelfs bezorgen doen we helemaal gratis!